گام به گام در شش گام



بسمه تعالی

با توجه به نزدیک شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین مجلس خبرگان رهبری، و همچنین با شنیده شدن زمزمه های تشویق مردم به شرکت در انتخابات بجای واکنش سنتی تحریم انتخابات توسط اپوزیسیون، اندیشه را برانگیخت تا طرح های اصلی و جانبی نفوذ را بررسی نماید. گامهای مطرح شده، تحلیلیست که از شناخت بدنه اپوزیسیون داخلی و خارجی و همچنین برانداز و بررسی عملکرد نظام سلطه در مقاطع مختلف در منطقه و ارتباط این عملکرد با ایران نشأت می گیرد.

گام اول:
حمایت از اعتدالیون و جناحهای وابسته به دولت در انتخابات مجلس و خبرگان 94 و تشویق مردم برای شرکت در انتخابات و رای دادن به جناحهای یاد شده؛ از دیدگاه نظام، مقبولیت انتخابات توسط اپوزیسیون داخلی و خارجیست و نوعی پیروزی. این همراهی با نظام در فضای انتخاباتی، مقدمه نفوذ جامع در لایه های نظام است. با سرمست کردن از پیروزی حضور مردم پای صندوق های رای، قفل نفوذ را به سادگی باز خواهند کرد.

گام دوم:
ایجاد فضایی همانند فضای اصلاحات ولی وسیعتر برای تشکیل هسته های مبارزاتی

گام سوم:
بازگذاشتن فضا برای جمع آوری اطلاعات توسط بدنه جناحهای اعتدالیون و بازماندگان اصلاحات که با حمایت گسترده ضد انقلاب به مسند نشسته اند. در صورت عدم تمکین، نفوذی ها که با در دست داشتن شریان اقتصادی جریانات فوق از پیش آماده بوده اند، با اندکی فشار اهرم را به نفع خود به حرکت خواهند انداخت.

گام چهارم:
طراحی عملیات های نهایی مبارزات بدون خشونت، با حمایت نفوذی ها، با کنترل و تایید از طریق فضای مجازی توسط افرادی همچون محسن سازگارا و رضا پهلوی و سایر سران و مبتکرین و متفکرین جریانهای راهبردی.

گام پنجم:
در تمام این مدت اعتراضات اقتصادی و مدنی در سطح جامعه با هدف عادی سازی اعتراضات خیابانی در سطح جامعه به جهت دادن اطمینان قلبی به مردم با مجوز رسمی دولتی در حال اجراست. در تمام مدت برگزاری این اعتراضات، تبلیغات عمومی در سطح گسترده از تلویزیون های ماهواره ای دولتی همانند بی بی سی و صدای آمریکا و تلویزیون های خصوصی همانند من و تو، اندیشه، کانال یک و ...؛ و همچنین شبکه های مجازی و موبایلی همچون تلگرام، وایبر، فیس بوک، لینوکس و ... انجام می پذیرد. بعنوان مثال می توان از دوشنبه های اعتراضی در مقابل لاستیک دنا و پنجشنبه های اعتراضی در مقابل زندان اوین که با تعدادی کمتر از انگشتهای یک دست شروع و بر اثر تبلیغات گسترده در فیس بوک و تلویزیون ایران آریایی به دهها نفر و به قول محمد نوریزاد به 500 نفر رسید؛ می توان نام برد که آزمایشی موفقیت آمیز بود.

گام ششم:
با فرارسیدن انتخابات ریاست جمهوری سال1396 با حمایت از کاندیدای مورد نظر غربیها و نفوذی ها، در صورت پیروزی کاندیدای مورد نظر طرح تا پیروزی نهایی با تغییر نرم ادامه خواهد یافت. و در صورت عدم پیروزی با تجهیز و تقویت مرحله «گام پنجم» وقایع سال 88 را رقم خواهند زد، با این تفاوت نسبت به سال 88 که تجربه موفقیت آمیز ارتش آزاد در سوریه و داعش در عراق می تواند اینبار در ایران پیاده شود، از طریق مسلح نمودن تندروهای وهابی، تجزیه طلبان آذربایجان و خوزستان و همچنین تقویت باقی مانده های باند ریگی و احزاب مسلح کرد. در این صورت دو احتمال می رود: 1- با میانجی گری غرب و مجاب نمودن به پذیرش ابطال انتخابات برای جلوگیری از جنگ داخلی؛ نظام را مجبور به ابطال انتخابات و در نتیجه بر مسند نشاندن فرد مورد نظر خود می کنند. 2- با علم و آگاهی از واکنش مسئولان نظام و همچنین با تجربه سال 88، مستقیماً جنگ داخلی را رقم زده به جهت تغییر نظام حکومتی در ایران که نتیجه ای بجز جنگی خانمان سوز و پیاده شدن طرح خاورمیانه جدید که خواست صریح صهیونیست هاست، نخواهد بود.

بدیهیست احتمال می رود سرسلسلۀ زنجیرۀ نغوذ در دستگاههای اجرایی و تصمیم گیری، آغاز اجرای جدیش با انتخابات مجلس باشد و زنجیره وار تا انتها خواهد رفت. ضمن اینکه این احتمال نیز می رود که حلقه های زنجیره نفوذ با شخم در دستگاههای اجرایی و تصمیم گیری و کاشتن جوانه های فرمایشی، غرب و دشمنان را در جهت تحقق اهداف بلند مدتشان بیمه کنند.
این برنامه ریزی راهبردی می تواند تغییر بپذیرد، و یا به تعویق بیافتد.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر