۱۳۹۶ مرداد ۲۱, شنبه

ستاد جنگ نرم

بسمه تعالی

از بدو ایجاد شبکه های اجتماعی در فضای مجازی، این شبکه ها همانند ابزاری در دست دشمنان نظام بوده و دشمنان از این شبکه ها برای پیشبرد اهدافشان در داخل و خارج از کشور استفاده نموده اند. 
دکتر حسن عباسی در یکی از سخنرانی هایشان ضمن تعریف فضای مجازی، دو شبکه اجتماعی فیس بوک و توییتر را این گونه تعریف می کنند:
توییتر محل تجمع نخبگان و محل اعلام استراتژی می باشد و فیس بوک در حقیقت خانه تیمی در فضای مجازی است که فعالین همدیگر را پیدا می کنند (فعالین عملیاتی به تعبیر نویسنده). 
در تایید این تعریف شاهد تشکیل « ارتش فیس بوکی شاهزاده رضا پهلوی » و « جنبش اینستاگرامی شاهزاده رضا پهلوی » و سایر گروههای ضد انقلاب هستیم

گروه تلگرامی جنبش اینستاگرامی رضا پهلوی



پس از توسعه فضای مجازی و با اضافه شدن اینستاگرام و تلگرام، شاهد هستیم که اینستاگرام با توجه به فیلتر نبودن و اثر برتر عکس نوشته نسبت به متن؛ برای ضد انقلاب و دشمنان نظام تبدیل به بلندگوی تبلیغاتی شده است. از آنجایی که فیس بوک فیلتر است و دسترسی به آن در داخل کشور مستلزم نصب وی پی ان است ( که بهتر است وی پی ان نیز توسط دستگاههای امنیتی ارائه بشود برای کنترل امنیتی) تلگرام به بهترین ابزار برای منسجم کردن نیروهای ضد انقلاب در داخل کشور شده است. کما اینکه در برخی کانال های تلگرام فعالیت های عناصر ضد انقلاب در داخل کشور جهت تشویق و ترقیب به اشتراک گذاشته می شود. 

گروه تلگرام گارد سایبری شاهنشاهی

گروه تلگرام گارد شاهنشاهی


دشمن همواره در فضای مجازی نیروهای خود را منسجم نموده و در مواقعی نیروهای داخلی خود را به صحنه فضای حقیقی وارد نموده است. نمونه اش را در مسئله آرش صادقی و مالباختگان دیده و می بینیم.

نکته حائز اهمیت و از دیدگاه نویسنده خطرناک در مسئله امنیت ملی عدم انسجام و سازماندهی نیروهای انقلابی در فضای مجازی می باشد. با تشکیل ستاد جنگ نرم و کارشناسی جنگ نرم در دو مقطع جنگ نرم منظم و جنگ نرم نامنظم و شناسایی زیرمجموعه های این دو مقطع؛ طراحی و بررسی تکنیک ها و تاکتیک های مقابله و مقاومت با الهام گیری از جنگ تحمیلی (منظم) و دفاع از حرم عمه سادات (س) (نامنظم) و همچنین با تجربه عملیاتی فتنه ۸۸؛ و با تشکیل ستادهای عملیاتی در بخش های مختلف جنگ نرم می توان به امنیت فضای مجازی دست یافت. البته پلیس فتا نیز بعنوان یکی از بازوهای اجرایی جنگ نرم مطرح است اما فقط پلیس فتا برای این مهم کافی نیست. بدیهیست ستادی متشکل از نیروهای خلاق و نخبه در زمینه جنگ نرم و فضای مجازی در کنار پلیس فتا می تواند امنیت نرم را همانند امنیت سخت حفظ نماید. 

و من الله التوفیق

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر